fbpx

Voor het organiseren van een evenement als DeWampex hebben we vele vrijwilligers nodig. Wegens uitbreiding van ons team zijn we nu druk op zoek naar:

Vrijwilligers voor posten. Tijdens de route kom je op een post te staan waar de deelnemers van DeWampex langs komen. Op deze post moeten de deelenemers vaak een opdracht uitvoeren. Dit kan zijn het oplossen van een puzzel, een hindernis zoals een palletbrug, polsstok, kabelbaan of andere wateroversteek. Tevens zijn er enkele posten die de deelnemers voorzien van wat eten of drinken. De eerste post moet actief in het veld staan rond 17.00 uur, de laatste rond 4.00 uur ‘s nachts. De post blijft actief totdat de laatste ploeg langs is geweest.

Dagvrijwilligers: Personen die ons kunnen helpen met het opbouwen en/of afbreken van de hindernissen in het veld. Hiermee beginnen we de dag van DeWampex rond 8.30uur. Het doel is om voordat de eerste ploeg start alle hindernissen in het veld te hebben. De zaterdag moeten alle hindernissen weer uit het veld zijn. Hiermee beginnen we zodra de laatste deelnemers de hindernis gepasseerd zijn.

Werkgroepleden: vrijwilligers die meehelpen om de gehele tocht te bedenken, uit te zetten en organiseren. Hiermee beginnen we in het voorjaar met vergaderen en later het uitwerken van de route. Tijdens DeWampex ben je overal in de route beschikbaar om ervoor te zorgen dat DeWampex goed verloopt. In dit team is teamspirit erg belangrijk

Wil jij ons hier mee helpen? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en leeftijd en wat je graag zou willen doen!